Cautare

60504 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (6.14 secunde)
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Dupa inasprirea conditiilor de creditare, romanii care aveau de gind sa-si cumpere o casa prin credit ipotecar primesc o noua lovitura. Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale. Piata imobiliara romaneasca pare a fi cea mai profitabila din economie.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Exercitiu de memorie. In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
In cadrul videoconferintei de ieri in care s-a discutat si despre aplicarea programului de guvernare, prefectul s-a aratat nemultumit de absenta unora dintre directorii de deconcentrate.
PSD - partidul condus de cel supranumit, in presa, "Nastase sapte case” - va denunta astazi situatia locativa a "cetateanului” Traian Basescu.
Piata imobiliara craioveana nu pare influentata de relaxarea conditiilor la creditele imobiliare, chiar daca bancile au mai multi clienti pentru acest tip de împrumut.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Este indecent ca presedintele tarii sa comunice public despre bunastarea propriei sale familii Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii cere demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte a Romaniei.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
Cele mai multe comune din judetul Dolj ramân, spre sfârsitul fiecarui an, fara nici un leu la buget.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica cu titlul:
In sedinta de Guvern s-a aprobat marirea alocatiei pentru sprijinul familiei pentru 500.000 de copii din familii sarace.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Informatia, "munitia" de baza a secolului nostru, se dovedeste in mod real a fi cea mai buna moneda de schimb, lipsa acesteia provocind tragedii greu de inteles.
google-analytics.com